nasa-zgodba-in-tradicija

Naša zgodba in tradicija

Na poti od Ljubljane do obale stoji stara furmanska gostilna
Pr’ Krištofu. Najstarejši spomin na krčmo na tem prostoru sega še v pozno 19. stoletje, najbolj znana pa je postala pred drugo svetovno vojno, ko so glas o njej ponesli furmani.

Logatec je bil pomembna furmanska postojanka. Na poti do obale so furmani oskrbovali ne le ljudi z življenskimi potrebščinami ter tudi idrijski rudnik, nazaj na železniško postajo pa vozili živosrebrno rudo.
In prav v gostišču Pr’ Krištofu so se ustavili, si odpočili in se okrepčali ter izmenjali pomembne novice in zadnje govorice.

Poleg dolgoletne tradicije se ponašamo z domačim ambientom in raznovrstno ponudbo jedi. Naš jedilni list je sestavljen tako iz klasičnih jedi, kot nekaj izbranih hišnih specialitet, za bolj zahtevne okuse ter bogato izbiro različnih pic, ki jih pečemo v originalni peči iz Neaplja.

Naše osebje bo prisluhnilo vašim željam, zato se udobno namestite in nam dovolite, da se potrudimo na Krištofov način.

Za vas skrbi vrhunska ekipa

Glavne sestavine pri našem delu so izkušnje, znanje  in srčnost, začinjene s pravo mero dobre volje. Z veseljem prisluhnemo željam vsakega gosta, se vam prilagodimo in vam svetujemo pri organizaciji vašega srečanja ali praznovanja.

Ponosni smo na tradicijo naše hiše, tako kot na našo ponudbo, zato se udobno namestite in nam dovolite, da se potrudimo na Krištofov način.

IMG_2885